Ett klipp ni säkert känner igen

Hej världen!
 
Idag har jag varit på min kusins konfirmation och ätit massor med god tårta. Gott! Snart kommer jag att åka till min sommarstuga och sedan ska jag till Grekland. (men detta är inte än på ett tag) Men det kan bli lite svårt att blogga ifrån sommarstugan men ska försöka att blogga ifrån underbara Grekland. Kollade på hur varmt det är där och tydligen är det runt 33 grader och sol varje dag *-*... jag kanske stannar. Anyhow tänkte visa er två klipp ifrån Jenna Marbles idag. Hon gör många roliga videos som man kan känna igen sig i.
 
Den första har ni säkert redan sett men den är fortfarande rolig :))
 
Det andra klippet är så sant... allt jag säger.
 

"I like to wear nothing in bed" - Harry Styles

Jag igen...
 
Hahah ne men idag har jag varit och shoppat (igen). Köpte en jätte snygg lång klänning och ett sverige skal, haha. Imorgon ska jag fira min underbara kusin Isabell som har fyllt 5 så räkna inte med så mycket bloggning från mig ;)
Gissa vilken film jag såg igår? Forrest Gump. Ååååå, världens bästa film. 
 
 My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
 
Idag ska jag äta köttfärs fyllda paprikor vilket också är DAGENS MATTIPS! Gott eller hur!? 
 

Lets be weird together

Cha cha blöggen. 
 
Idag har jag shoppat med Idag Ek, rea rea rea är allt jag säger. Jag har insett att jag är en shoppaholic... haha ne skämta bara ;)
 
DAGENS MATTIPS

Kladdkaka. Behöver jag ens säga någonting? Bra - Bättre - Kladdkaka
För en upplevelse över det extra så ha vispgrädde till, haha.
 
Jag ska tipsa om en mysig låt från norway. (och jag har lärt mig hur man får en liten fin ruta nu!!)
 
 
 
 
 
 
 

Youtube lover

Hej världen!
 
Tänkte visa er lite roliga klipp ifrån youtube idag. Kanske kommer jag varje dag (eller varannan) visa ett klipp ifrån youtube eftersom jag ofta är inne där och ser på klipp. 
 
Det första jag tänkte visa er är av Gabriel Iglesias. I november kommer han faktiskt till Sverige för att göra en standup show. Ska bli kul att se den :))
 
Nästa klipp är ifrån en av mina favorit subscribers på Youtube. Detta är Ryan Higa med sina snygga vänner.
 
Sista klippet är ifrån en talkshow som ni säkert har sett. Det är ifrån The Ellen show och gästen är Sofia Vergara.
 
Det var alla klipp jag tänkte visa idag. Hoppas ni gillar dom och komentera gärna om ni vill att jag ska visa klipp igen :) 

People change, memories don´t.

heeeejsan svejsan.
 
Idag har jag varit med min underbaaaaaar Idag Ek och vi åt glass hihihi. Egentligen vet jag inte vad jag ska skriva om idag så ni får mitt mattips direkt!
 
DAGENS MATTIPS

Eftersom det är fredag imorgon så ska ni få ett litet gott tilltugg till fredags maten. Nämligen Pizzatortillas. Ett par minuter är allt som krävs. 
 
 

tanning

Nej, va tråkigt att vår statistik har sjuktigt lite. Men det är ju sommar, så det är ju inte så konstigt. Själv har jag själv varit dålig på att blogg, men har varit bortrest och sjuk, men nu är jag tillbaka :)
Hur går det med solbrännan? Har ni fått några än? 
Men eftersom att solen har lyst hela dan och jag har solat i flera timmar så tänkte jag att jag kunde lägga upp bilder på lite bikinis :)
Bara ett litet tips när ni ska köpa bikini; köp en bikini med en färg som passar dig egna hudfärg och så att du inte köper en bikini som får dig att se blekare ut eller så :)
färg, färg, färg :)
 
älskar denna, så fin :D
 
bilder: weheartit
 
 

C

Hejsan alla fina! Nu är jag på jobbet, sitter och kollar på MTV. Annars har jag inte gjort så mycket de senaste dagarna. Jag har jobbat, umgåtts med vänner,städat lite för att mina sysslingar kommer idag. Imorgon kanske jag ska gå på Liseberg om det inte regnar men nu ska jag nog börja jobba. Sist men inte minst ett Boyyss tips. Nu när det är härligt badväder sätt dig med dina kompisar högt upp på klipporna, då får ni fin utsikt om killarna badar eller solar. Ni kan alltså kolla in dom lite i smyg. Det kommer jag i alla fall helt klart göra. Puss och smek sänglek!

Co

Hejsan alla fina! Nu är jag på jobbet, sitter och kollar på MTV. Annars har jag inte gjort så mycket de senaste dagarna. Jag har jobbat, umgåtts med vänner,städat lite för att mina sysslingar kommer idag. Imorgon kanske jag ska gå på Liseberg om det inte regnar men nu ska jag nog börja jobba. Sist men inte minst ett Boyyss tips. Nu när det är härligt badväder sätt dig med dina kompisar högt upp på klipporna, då får ni fin utsikt om killarna badar eller solar. Ni kan alltså kolla in dom lite i smyg. Det kommer jag i alla fall helt klart göra. Puss och smek sänglek!

Filmtips till alla filmnördar i sommar

Hej världen!
Jag har inte kunnat skriva på länge. Över midsommar var jag på mitt sommarställe med Linnea och hade det bra. Och igår var jag på bio med en vän. Därför tänkte jag ge er några filmtips.
 
Filmen jag såg igår hette "The Avengers" och var en ganska bra film. Dock borde man se Ironman och Thor innan för att fatta delar av handlingen. Men filmen var bra och jag kan rekomendera alla er tjejer som är singlar att gå och se den för det var bara killar i hela biosalongen. ;)
 
En annan film som jag verkligen vill se (men inte har sett än) är Men in black 3. Det är en fortsättning på dom andra Men in black filmerna och Will Smith spelar huvudrollen. De 2 första filmerna kan jag rekomendera, de är väldigt kul :)
 
En film som är lite mer av en tjejfilm som jag skulle vilja rekomendera är "John tucker must die". Den är inte ny men otroligt rolig och en film som man kan se flera gånger (tro mig). 
 
390718_277219662331015_534057176_n_large
 

Things fall apart so that other things can fall together

SUN SUN SUN
Idag var det soooooooool (för första gången på evigheter) så jag har spenderat min dag med att sola och läsa ute. Sen såg jag och brorsan på film. Haha den var ju inte bara lite sjuk...
 
Och äntligen har jag kommit på vad jag ska göra som är mat insiperat -> DAGENS MATTIPS <-
Så här kommer the first of maaaany
 
 
Ni vet känslan på morgonen och man känner att det kommer bli en riktigt underbar dag? Då behöver ni en god och lyxing frukost nämligen... äggröra med bacon!!
Det är enkelt att göra och är färdigt på nolltid.
 
 

Matildaa tipsar

Dagens booyys tips
Har nii Instagram, följ boiznoize. Riktigt snygga killar, modeller och helt vanliga street guys, kolla in och follow
Här är ett smakprov ;)

YOLO.... unless you´re are cat

I love people i can be weird with. 
 
Heeeeej igen, nu är jag hemma så kan blogga igen, wihoo. 
Har varit på min kompis land och firat midsommar, kul kul kul! 
Nu sitter jag och kollar på England - Italien och har precis ätit hemma gjord pizza.
 
Eftersom jag inte har gjort något mat inlägg än så ska ni få lite bilder på goda efterrätter (för jag vet inte vad jag ska skriva om mat haha)
 

I dont remember yesterday...

Hejj, sorry för att jag inte har bloggat men jag har firat midsommar och umgåtts med släkten. Tänkte berätta lite om vad jag har gjort under helgen. I torsdags åkte jag till ett landställe vi Jönköping där vi brukar fira midsommar. Det brukar vara min familj, några släktingar och lite annat folk. Vi firade i fredags med god lunch, vi bastade och badade. På kvällen grillade vi och hade dukat långbord. I lördags hade vi 5 kamp och mitt lag vann :) sen badade vi igen och satt mest inne för att det regnande...vi grillade också den kvällen och tände en majbrasa, en stor eld. Idag har vi bara packat och åkt hem, jag tog en powernap och vaknade nyss. Nu blir det mat och fotboll och imon blir det jobb.
Lite Boyyss skvaller, det finns inga snygga killar i Jönköping, inte vad jag vad jag såg i alla fall. Satsa i stället på Falkenberg, där fanns det gott om snyggishhaar. Så har ni inget att göra, åk till Falkenberg och spana in boyyysen, kanske gå till beaachen och kolla in tvättbrädorna ;) kraaamizar

Glad midsommar!

Glad midsommar på er alla, hoppas ni har det bra idag! 
Här regnar det, hoppas att det inte gör det hos er!
Ciao
 

If plan A didn´t work, the alphabet has 25 more letters, stay cool.

Hejsan!
Idag blir det lite bilder på en fiskbensfläta, super söt! Eller vad säger ni? Den andra bilden är en beskrivning på en frisyr som jag nog inte kommer lyckas göra, kanske ni kan?
det här kanske blir mitt sista inlägg på en vecka då jag ska på semester, ni kankske får ett imon om jag hinner, måste ju packa.
Ciao
.

 

 


We’re born with millions of little lights shining in our hearts

heej!
Ja, precis som Linnea så var jag också och kollade på passenger idag :) Han var otroligt bra och super snäll, och självklart fick jag också min CD singnerad (fast med en annan text än Linnea) och fick ett foto :) Om ni inte vet vem han är så borde ni verkligen kolla in honom, riktigt skön musik att lyssna på nu under sommaren... okej, när som helst.
 
"We’re born with millions of little lights shining in the dark
And they show us the way
One lights up every time you feel love in your heart
One dies when he moves away
We’re born with millions of little lights shining in our hearts
And they die along the way

Til we’re old and we’re cold, lying in the dark
Cause they’ll all burn out one day
All burn out one day, all burn out one day, all burn out one day…"
- All the little lights
 

Tyvärr blir det inget mode idag, jag hoppas ni klarar er så slänger jag inte lite extra bilder imon :)
 
 

Loving someone who doesn´t love you is like waiting for a ship at the airport.

Heeeeeej kära bloggen!
 
Idag har jag varit och kollat på Passenger i stan. Han var helt grym! Köpte en skiva och fick den signerad "Linnea All the best Mike" AHHH så himla glad. Fick ett kort med han också hihi 
 
Gissa vad jag åt idag förresten? Laxpaket på grillen, yummy. Mitt eget recept (typ) haha, men det är suuuuveränt! 
Aja, men tänkte bara säga att jag inte kommer blogga över midsommar för ska iväg till en kompis land och fira så hoppas alla får en underbar midsommar med mycket mat och dans runt midsommarstången haha :)
 
kraaaam
 
(Passenger i Göteborg)

ohhh baaaaabyyy

Raggning på G?? Vi har alla replikerna till dig! Både bra och.. mindre bra.
Med kommentarer från proffsen
 
  • Om du var en hamburgare på McDonalds skulle du heta McSnygg.
  • Om du var en glass på McDonald skulle du heta McLäcker.
Kommentar: En av de bästa som har används genom tiderna.... en riktig klassiker! 
  • Du är så fin synd att du luktar svin.
Kommentar: Inte den som jag skulle falla för men om du faktiskt var ett svin så kan jag inte ge en kommentar. 
Biverkningar: Tjejen kan springa iväg gråtandes...
  • Borde inte du vara trött? Du har ju sprungit omkring i mina tankar hela kvällen. 
Kommentar: Med detta blir du gillad... en riktigt gullegris! 
  • Jag har inget socker, kan du doppa fingret i mitt kaffe?
Kommentar: Gulligt sagt men inte lika gulligt gjort.
Biverkningar: Oftast är det sagt med ironi men om personen i fråga inte förstår detta... kan rejäla skador ske.
  • Vad arg du är!
Kommentar: Förstår inte logiken men effektiv om du vill ha lite uppmärksamhet.
  • Morsan är rik, ska vi kramas?
Kommentar: Funkar varje gång. 
  • Hur mycket väger en isbjörn. - Jag vet inte. - Inte jag heller, men den bröt i alla fall isen.
Kommentar: hahahahahha, så sant som det är sagt. Men om personen vet hur mycket en isbjörn väger rekomenderar vi att du springer där ifrån!!
  • Jag har en level 70 som raidar black tempel, ska vi hångla?
Kommentar: Oh ja, funkar till 100%. 
  • Hej kexet, står du här och smular?
Kommentar: Makes no sense!! Vadå, det är ju som "hej människan, står du här och tappar kroppsdelar? Har du spetälska eller? Inte världens bästa replik...
 
 

Om our way

Holaaaa nu sitter jag på spårsisen med hannapanna och vi ska in till stan och äta, sen blir det LOL, perfekta filmen för oss? ;) tänkte börja med dagens tips, lite olika tips på killar. Håll utkik så får du se vad det handlar om ;)
Kyssar!

Förlåt, förlåt, förlåt!

Hej!
Förlåt för att ni inte fick nåt inlägg från mig igår, ni får ett med bilder lite senare idag när jag har tillgång till en dator!
Ciao

People aren´t dolls. You can´t just play with them and put them back in the box when you´re done.

HAHAHAHA hittade världens underbaraste bild. 
Den passar in på oss, tycker ni inte det? ;)
 

Life is a game, learn how to play.

Cha cha bloggeeeeeeeen, haha. 
 
Idag har jag gjort Pasta Carbonada, muums. Både enkelt och gott! 
Annars har jag inte så mycket att skriva om så jag tänkte lägga ut min nya drooooog låt. 
(jag vet inte hur man gör en sån fin ruta så man kan spela låten direkt som är på alla andra låtar så ni får nöja er med länken...)
 
http://www.youtube.com/watch?v=qQkBeOisNM0 
 
 

Work it

Nu sitter jag på jobbet och har precis målat både en vägg och mig själv. Igår tittade jag på fotboll och den snygga Fernando Torres ;)

Komentera gärna vad ni vill att jag skaskriva om på heting getingar! 
Puss och smeksänglek!

I know, I know. I´m fucking fabulous

Tänkte tipsa om en riktigt grym blogg! 
Det är en supersöt och super snäll tjej som skriver och lägger ut underbara bilder så checka in det och kommentera sååååå mycket ni vill! haha :D

---->  http://matildalundhagen.blogg.se/index.html <---- 


Hur du döljer att du är en pluggis!

Hej världen!

Alla vet att det är svårt att dölja att man är en school lover så jag tänkte att jag skulle ge ut mina 5 bästa tips i hur du verkar vara populär fast än du inte är det. (Detta funkar inte om du faktiskt redan är populär) 
(Fast då borde du inte läsa detta...) Aja, här är dom:

ETT! (1) Istället för att tro på naturlig skönhet så ska du använda så mycket smink som möjligt. Försök att se så onaturlig ut som du bara kan. (Med detta menar jag inte att du ska sminka dig som en avatar och leka alien... utan mänskligt onaturlig). Fast aliens är rätt coola... det kanske är okej med halva facet blått. Ja så får det bli.

TWO! jag kan engelska också. (2) Om det är så att du går runt med byxor upp till hakan så sluta med det! DU KAN KVÄVAS! Istället ska du välja dom mest obekväma och trångaste jeansen som du kan hitta. Detta gäller självklart inte för killar, om det inte är så att du försöker att impa på andra killar... I vilket fall som helst så håll dig borta från kvävarbyxorna. Det är helt enkelt för mycket emo style på dom.

TRES! (3) Om du pratar med någon cooling så måste du se till att använda förkortningar som ingen av er förstår. På detta viset har du direkt lärt dig cooling språket. Några exempel är:
Hej Stina vad 3vligt att träffa dig irl. Asså YOLO! (irl=In real lajf, YOLO=you only live once)
Eller om du är lite internationell:
Fråga: "Dude wassup Bro?" Svar: "Bro, I'm straight chillen Dude."
Det du dock ska undervika är att prata med för mycket spel förkortningar som:  AFK= Away from Keyboard,  W8 = Wait eller LOS=Line of sight. Men de brukar man inte heller använda i vardagen.
Ett mycket användbart cooling ord är OMGWTFBBBQSLNOFSS (Oh my god what the fuck beefy barbeque suace lollercopter nubzilla on fire shit stuff) Använd det så ofta du kan, så kommer du att vara populär inom nolltid. OTROLIGT EFFEKTIVT!

CUATRE! (4) Säg aldrig och jag menar ALDRIG att du ska på en pluggträff/schackkvällk/bokklubbsträff till någon av dina coola vänner. Detta betyder döden för er vänskap. (och då har du inga extra liv som i halo 3 och diablo) 

5! (5) Bär aldrig runt på läxböcker/miniräknare och liknande. Det som är cooling approved är mp3 (gärna för hög musik), Iphone (spela inte dora utforskaren eller bamse) och handväskor (men bara om du är en tjej).  

// PEACE OUT Y'ALL! (det är så du gör det) Och NEJ detta ska inte misstolkas...


Detta är en glasögon orm...
jag vet jag vet! otroligt coolt! man lär sig något nytt varje dag...

Hot stuff

Hejsan, jag tänkte göra ett inlägg om de snyggaste killarna i fotbolls EM som pågår nu. Lite ögongodiss ;)
 Här är de 4 snyggast spelarna i EM:

Såklar denna puddingen,det är ingen mindre än Cristiano Ronaldo

Svenska snyggingen Markus Rosenberg
Den ursnygga spanjoren Fernando Torres( håll utkik spanien spelar idag, kanske också denna läckerbiten)


Sist men inte minst har vi en riktgt gullig kille, en riktig heting geting! Robin van persie, snygaste killen i EM enligt mig!

Bäst inspiration på nätet

Är det bara jag som sitter och klickar runt på internet för att få inspiration för vad jag ska ha på mig? Jag har i alla fall 2 sidor som är mina favoriter och sen har jag en till som ligger lite längre ner i listan.
  • Weheartit.com - Väldigt många känner nog till denna sidan nu för tiden och väldigt många använder sig av den. Det är lätta att hitta outfits, skriv bara in taggen 'fashion' så kan du sitta och kolla igenom över 100.000 sidor med bilder.
  • Lookbook.nu - Här hittar du inte bara grym inspiration, de flesta användare skriver till och med var dom olika plaggen är från. Hur bra är inte det? Antingen kan du kolla igenom topplistan eller de nyaste outfitsen, hela sidan är full av personer med snygga och personliga stilar.

  •  GotryitonGo try it on är sidan som ligger lite längre ner på sidan, det finns inte alls lika mycket användare som postar outfits och det som postas där är inte heller like snyggt, alltid. Det är även otroligt svårt att hitta på sidan om du inte har appen. Men det är såklart att du även kan få inspiration från denna sidan.
Jag hoppas ni kollar in sidorna och hittar inspirationen ni leta efter våga tänka utanför ramarna och gå inte i jeans och t-shirt eller blus hela tiden. Kominera olika saker och se om det är snyggt eller inte.


weheartit

Dip Dye!

Hej!

 

Idag hade jag tänkt att ni kunde få lite bilder på dip dye. Jag tycker det är snyggt när man har brunt hår med ljusare dip dye (som på bilden), sen tycker jag det är fint med färg också men tycker det är snyggast. Om man vill prova göra dip dye men inte är säker på vilken färg man vill ha kan man köpa sån färg som går bort efter några tvättar, då kan man ju byta färg om man tröttnar på det, det är ju ett plus ;)
Ciao

 
kändisar med dip dye? Jadå, Rachel Bilson t.ex.

 

 


Im not a nerd. I'm just smater than you...

HISSA OCH DISSA TAJM.

Hamburgare ---> HISSA UPP I TAAAAKET

Plugg på sommaren -----> Finns det något bättre? HISS HISS HISS

Sommarlov ---> Diss och Hiss. Mer tid för mat men mindre läxor...

Surströmming ----> DISSA, två ord... blä blö

Friends With Benefits ---> Hissa Justin Timberlake och dissar tjejen för det skulle vara jaaaag!!

No speak Americano (låten) ----> LOVE IS IN THE AIIIIRRR är allt jag säger. (hissa hissa)

Sport Heads: Football European Edition (spel på jesper.nu) ----> Det går ju inte att klara skiten!! FAN VA JAG BLIR AGRO!!!!! Om ni inte fattar det så var det en MEGA DISS.

Katjakaj & Bentebent (namn) ----> Det ska barn heta. (Punkt slut) HISS FOR LAJF :')


Sen skrev vi en låt bara till er. Egen skriven låt... ENJOY
(Känsliga matälskare varnas för tragiskt slut)

"Bä bä vita lam, har du någon mat? Nej, nej kära barn, den åt jag upp igår. Lax och köttbullar smakar gott, och jag drack botten opp. Oh nu får vi svälta hela året om."

// Lamm stavas med två MMM & Det kan ju stavas hamburgare också....



Fotboll

Idag har jag vart på fotbollsmatch och promenerat nere vid havet, riktigt mysigt. Nu sitter jag och kollar på EM match, riktigt snygga killar. Tänkte göra ett inlägg senare eller imorgon om top 10 snyggast killarna i EM, så håll utkik.

Curly hair with braids!

Heejj!
idag är det ju inte särskilt fint väder ute så då kan man titta på snygga frisyrer istället ;) jag älskar långt lockigt hår med nån fläta i så då tänkte jag att ni kunde få en bild på det. 
sen måste jag hålla med det tidigare inlägget om att killar passar bäst i kort hår, tycker det är gulligt med killar som har lite lockigt hår också. 
Ciao



super sööt!
ps, det är inte jag som gjort frisyrerna eller tagit bilderna, har hittat dom på internet.

You´re the type of boy I´d make a sandwich for.

Finns det något bättre än nygräddade bröd och bullar på morgonen? hmm.... nepp. Sån tur att jag har sån underbar mamma som gör det till mig, hihi. 

Nej men detta inlägget ska bli lite mer seriöst än mitt förra (det med hamburgarna). 
Eftersom denna dagen inte har börjat än så ska ni få höra om min dag igår. På förmiddagen träffade jag Kajsa och Linnea i stan och vi tog en frapino och satte oss vid kanalen och vinkade till alla på paddan, haha. Glömde jag att säga att jag har världens bästa skånska? ;) 
Efter det så träffade jag Ida, Lina och Klara och vi åt frukt och kaaaaakor och spelade Cluedo, mysigt värre. 



Pössss och kram

Boyys

Hejjhejj jag tänkte skriva om vad jag tycker är snyggt på killar, 5 måsten om utseende, kläderna och vad som gäller på beachen. Jag tänkte börja med utseendet, så här är mina 5 måsten
1.Längden- jag gillar när killen är längre än mig, tycker det är konstigt om jag är längre.
2. Magmuskler- vem tycker inte det är ursnyggt på killar? ;)
3. Leendet- ett riktigt fint smile som får en att smälta
4. Kort hår- tycker mer att tjejer ska ha långt hår och killar med kort hår är mycket snyggare!
5. Muskler/ vältränade- jag tycker att killen ska vara sportig, ha benmuskler, ryggmuskler, armmuskler, se vältränad ut.

Det är vad jag tycker men glöm inte bort att utsidan räknas men insidan avgör!
Pussa

Hair Styles

Hej!
Jao jag är då den sista av oss och jag har kategorin frisyrer, vi får la se hur det blir, förhoppnningsvis går det bra.
Jag måste också varna för tjejerna som skrev inlägget "me gusta" jag håller med om att dom inte är helt normala.
Här får ni en bild på en snygg frisyr. 
Ciao

Fashion by K?

Hej!

Jagt vet inte vad som hände, men jag blev den som ska skriva om mode och shopping och sånt. jaa.... Vi får se hur det går. Jag kommer dock redan nu varna er för tjejerna som skrev inlägget under detta, dom är inte normala så var snälla mot dom!

Nu får ni bara vänta på att den sista tjejen ska göra ett inlägg.
och så slänger vi in en liten bild på en super söt outfit:

weheartit


ME GUSTA

Hej världen!

Välkommen till våran värld. Där finns bara hamburgare och läxor. (punkt) 

En kort introduktion av oss (2 av fem guurls i this blogg)
  • Favorit rätt tjej nummer ett?
Svar: HAMBUUUURGARE FTW! 
  • Vad gör du helst på fritiden tjej nummer två?
Svar: Läxor, vad annars? Jag har ju faktiskt ett liv...
  • Tjej nummer ett, om du ta med en vän till en öde ö. Vem skulle du tagit med?
Svar: Räknas hamburgare...? 
  • Hur gammal är du, tjej nummer två?
Svar: En årsförbrukning av morötter - antalet hamburgare som tjej nummer 1 kan äta inom 2 minuter (Det är rätt så många) + leonardo di caprios ålder - dåliga skämt en komiker kan dra under ett framträdande + (plus) en gucci handväska = min ålder.

// H to the amburger och Jag tänker faktiskt på framtiden.


Dagens lunch bestod av en Big Mac & Co. 

Mitt rum är mitt allt.

Heting getingar

Hejjjhejjj jag heter Matilda och jag tänker skriva om något så skojj som killar och det är det min kategori kommer att handla om ;) sedan ska jag också försöka skriva andra inlägg också! Puss och kraam

Five girl's eyes

Heeeeeeej!

Om ni undarar hur 5 helt konstiga tjejer med helt olika hårfärger kom på idéen så är svaret; att vi satt på jensen's bøfhus och skojade lite om bloggare och tog det kanske lite långt eftersom vi själva bestämmde att vi skulle skaffa en! Sånt är livet, hoppas du gillar den.


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0